Hesabım
    Akbank Kısa Film Forum Senaryo Yarışması Finalistleri Belli Oldu!

    “Akbank Kısa Film Forum: Senaryo Yarışması” finalistleri belirlendi.

    Akbank Kısa Film Forum bünyesinde düzenlenen Akbank Kısa Film Forum: Senaryo Yarışması'nda yarışacak finalistler belli oldu. 14. Akbank Kısa Film Festivali kapsamında gerçekleştirilecek olan yarışmada sekiz eser finale kalmaya kalmaya hak kazandı.

    21-23 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 14. Akbank Kısa Film Festivali bünyesinde gerçekleşen, yapım desteği amaçlı kısa film senaryo yarışmasına katılan 632 senaryo arasından adaylar, ön seçici kurulun yaptığı değerlendirme  ile belirlendi. Finale kalan senaristlerin jüri üyeleri, oyuncu Feride Çetin, sinema yazarı Banu Bozdemir ve yönetmen-senarist Mehmet Eryılmaz’a yapacağı 15'er dakikalık sunumun ardından belirlenecek En iyi Senaryo Akbank Sanat tarafından 3 bin TL ile ödüllendirilecek.

    Kısa film yapım olanaklarını arttırmayı, sinema sektörünün gelişimini desteklemeyi, yapımcı ve yönetmenlerin yeni filmlerine maddi ve manevi katkı sunarak üretimi teşvik etmek için düzenlenen Akbank Kısa Film Forum Bölümü kapsamında gerçekleşen yarışmanın finalistleri şöyle;

    Tatilin İlk Günü - İmran Deniz Göktaş

    Yusuf - Gamze Konca

    Çukur - Kubilay Kara, Tilbe Cana İnan

    Tor - Ragıp Türk

    Ziyafet - Fırat Özeler

    Hayataltı - İzzet Arslan

    Başıboş Bir Yolculuğun Filmi - Musab Tekin

    Süper Kahramanlar ve Çocukları - Feyza Kırcalar

    14. Akbank Kısa Film Festivali hakkında detaylı bilgi için www.akbankkisafilmfestivali.com ve www.akbanksanat.com adresleri ziyaret edebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top