Hesabım
    Merakla Beklenen "4N1K 2"ye İlk Bakış!

    İlk filmiyle fırtınalar estiren gençlik macerası "4N1K"nın devam halkasından ilk tanıtım!

    Merakla beklenen 4N1K 2 filminden ilk video yayınlandı. Geçtiğimiz yıl gişede fırtına estiren "4N1K"nın devam halkasından gelen ilk videoda, ekibi yine bir arada görüyoruz!

    Yeni devam halkasında da arkadaş grubunun başı dertten kurtulmuyor. Bir süredir birlikte olan Yaprak ve Ali, ilişkilerini çetenin diğer üyelerinden saklar. Aralarına yeni katılan Barış ise, Ali’nin hayatını zorlaştırmaya başlamıştır. Grubun aksi üyesi Gökhan, hayallerindeki kız ile birlikte olmak için türlü fedakarlıklar yapmak zorunda kalır. Sinan ise artık tüm cazibesini kaybedince, güzellik kavramını sorgulamaya başlar. Büyük bir yanlış anlamanın kurbanı olan Oğuz, annesi Zeliş Sultan’a hayatının en büyük kabusunu yaşatır. Bütün bu kargaşa içerisinde arkadaşları ve aşkı arasında kalan Yaprak, büyük bir sınav vermek zorunda kalır...

    Genç yazar Büşra Yılmaz’ın satış rekorları kıran gençlik kitabı 4N1K, 2017 yılında vizyona girmiş ve vizyonda kaldığı 13 hafta içinde toplam 463.196 seyirci tarafından izlenmişti. Vizyona girişinin ardından 2 hafta boyunca listenin zirvesinde kalmayı başaran "4N1K"nın devam halkasında da başrolleri Gözde Mutluer, Burak Yörük, Sina Özer, Hasan Denizyaran ve Cihan Şimşek üstleniyor.

    Deniz Coşkun'un senaryosuna imza attığı, yönetmen koltuğunda bu kez Murat Onbul'un yer aldığı devam halkası, 4 Mayıs'ta sinemalarda olacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top