Hesabım
    Yıldız Kadrosuyla Göz Dolduran "Mahalle"ye Biletinizi Hemen Alın!

    Dramatik komedi-gerilim filmi "Mahalle" sinemalarda!

    Bol yıldızlı kadrosuyla Mahalle sinemalarda dönmeye başlıyor. Dramatik komedi-gerilim tarzındaki film, akın arkadaş olan başarılı oyuncular Buğra GülsoySerhat Teoman ve Emre Erkan'ın el birliğiyle ortaya çıktı. Uzun zamandır beklenen film nihayet sinemalarımıza konuk olurken, filme biletlerinizi hemen buradan alın!

    "Mahalle" kendi kurallarını kendi koyan, kendi düzenine göre yaşayan bir mahallenin 3 sakinini temel alıyor. Alıştıkları düzende hayatlarını idame ettiren bu 3 arkadaş, birbirlerinin en yakınları olsalar da, sıradan hayatlarına devam ederken günün birinde köklü bir değişiklik oluyor. Mahalleye yeni taşınan gizemli bir yabancının ortaya çıkışı üçünün hayatını da kökünden değiştiriyor...

    "Herkes günahını gölgesinde taşır" mottosuyla yola çıkan "Mahalle"de  yönetmen koltuğunda Serhat Teoman ve Buğra Gülsoy otururken, ikiliye senaryoda Emre Erkan eşlik ediyor. Buğra Gülsoy, Serhat Teoman, Emre Erkan ve Mert Öner’in kurdukları Get Yapım, bu filmde Med Yapım ile ortak yapımcılık da yapıyor. Filmde Selahattin Töz, Emre Erkan, Hazar Ergüçlü, Selen Öztürk, Gökşen Ateş ve Gökhan Soylu da yer alıyor. Bol yıldızlı dramatik komedi-gerilim filminin müziklerini "Yaprak Dökümü", "Aşk-ı Memnu" ve "Ezel" gibi başarılı dizilerin akılda kalan müziklerine imza atmış olan Toygar Işıklı üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top