Hesabım
    Frances McDormand'ın Çalınan Oscar'ı Bulundu!

    "En İyi Kadın Oyuncu" ödülüne layık görülen Frances McDormand'ın ödülü geri döndü.

    Frances McDormand'ın Oscar partisinde çalınan ödülü geri döndü. 90. Oscar yarışında Three Billboards Outside Ebbing, Missouri filmindeki performansı ile "En İyi Kadın Oyuncu" Oscar ödülüne layık görülen başarılı oyuncunun paniği kısa sürdü. Oscar töreninin ardından gerçekleşen partide çalınan ödülü bulundu.

    Oscar töreninde ödülünü alırken yaptığı etkileyici eşitlik konuşması ile akıllara kazınan Frances McDormand, ödülünün keyfini doyasıya çıkaramadı. The Hollywood Reporter'da yer alan habere göre, törenin ardından Oscar partisine katılan oyuncu, bir noktada ödülüyle ayrı düştü ve o anda bir hırsız ödülü kaptı. Ünlü oyuncunun güvenlik görevlileriyle birlikte ödülünü aramaya koyulduğu gecede fail, ünlü şef Wolfgang Puck'ın fotoğrafçısı tarafından durduruldu ve ödül McDormand'a iade edildi. 

    Ünlü oyuncunun basın danışmanı McDormand'ın ödülüne (yeniden) kavuştuğunu açıkladı. Los Angeles İlçe Başsavcılığı, hırsızlığın şüphelisi Terry Bryant'a karşı hırsızlık suçlamasıyla işlem başlattı. Tutuklanmadan önce sosyal medyada ödülle birlikte bir video yayınladığı iddia edilen şüpheli, şu anda 20 bin dolar kefaletle tutuluyor, 47 yaşındaki Bryant, 7 Mart Çarşamba günü mahkemeye çıkacak. Suçlu bulunması halinde parmaklıklar arkasında üç yıl geçirebilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top