Hesabım
    Natalie Portman Pop Star Oldu!

    Oscar ödüllü oyuncu Natalie Portman yeni filmi "Vox Lux" için pop yıldızı oldu.

    Oscar ödüllü Natalie Portman bu kez de pop yıldızı olarak karşımıza çıkıyor. Müzik dramı Vox Lux filminin çekimlerinde kameralara yakalanan oyuncu, alışıldık tarzının dışındaki kostümüyle dikkat çekti. Filmin setinden gelen karelerde, filmin başrolünde Portman'a eşlik eden Raffey Cassidy de yer alıyor. Cassidy'nin yıldızı "Kutsal Geyiğin Ölümü"nde canlandırdığı Kim rolü ile parlamıştı. New York City ve Plumb Plajı, Brooklyn bölgesindeki çekimlerden gelen karelere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

    Kadrosunda Jude Law ve Jennifer Jason Leigh gibi başarılı isimleri de bulunduran müzik dramı "Vox Lux", büyük bir ulusal trajedinin küllerinden doğan Celeste'nin bir süper stara dönüşümünü ele alıyor. 1999'dan başlayarak yakın tarihimizde olan biten önemli kültürel anları karakterin gözünden seyircilerle paylaşan film, 15 yıllık bir zaman dilimini işleyecek.

    Grammy adaylığı bulunan başarılı sanatçı Sia'nın bütün müziklerini üstlendiği "Vox Lux"un yönetmenliğini ve senaristliğini ise Brady Corbet üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top