Hesabım
    Çağan Irmak Yeni Filmi "Çocuklar Sana Emanet" İçin Ne Dedi?

    Çocuklar Sana Emanet 23 Mart'ta sinemalarda..

    Diziler ile başladığı yolculuğuna beyaz perdede devam eden, ancak televizyonu da tamamen bırakmayan ve projeler yaratmaya devam eden verimli yönetmenlerimizden Çağan Irmak'ın son filmi Çocuklar Sana Emanet Mart'ın son haftası vizyona giriyor.

    Çağan Irmak Çocuklar Sana Emanet'te daha güzel bir dünyanın mümkün olduğunu, sürprizli bir kurgu ile anlatıyor ve bakın filmi için ne diyor; “Kendi kötülüğümüzü başkasının gözüyle görebilsek nasıl olurdu? Tüm istediğimiz zincirlerimizden kurtulmak belki de; kimseye zarar vermeden, bizi sınırlandıran, bizi yok eden tüm zincirlerden kurtulmak. Yaralayan da iyileştiren de bir insanın dokunuşu ise eğer, daha güzel bir dünya mümkün.”

    Yarattığı dünyalarla izleyiciyi büyüleyen Irmak’ın yeni filmi ‘Çocuklar Sana Emanet’in başrolünde Engin Akyürek yer alırken, Akyürek’e Şerif Sezer, Hilal Altınbilek, Birsen Dürülü, Ogün Kaptanoğlu ve Osman Alkaş gibi isimler eşlik ediyor.

    Engin Akyürek’in hayat verdiği Kerem adlı karakterin başından geçen travmatik kaza sonrasında geldiği kasabada karşı karşıya kaldığı sıra dışı olayların anlatıldığı ‘Çocuklar Sana Emanet’ 23 Mart’ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top