Hesabım
    Gerilim Filmi "Breaking In"den Poster Var!

    "Breaking In"de intikam bir annenin ellerinden geliyor.

    Bir annenin gücünü gösteren Breaking In'den poster yayınlandı. Yönetmen koltuğunda başarılı yapım V for Vendetta ve kült yazar Edgar Allen Poe temelli gerilim filmi "Kuzgun"un yönetmenliğini üstlenen James McTeigue'in oturduğu "Breaking In", bir annenin çocuğunu korumak için ne kadar ileri gidebileceğini gösteriyor.

    "Breaking In"in başrolünü Hollywood'un sevilen yıldızı Gabrielle Union üstlenirken, küçük çocukları ise Ajiona Alexus ve Seth Carr canlandırıyor.

    Shaun Russell iki çocuğuna bakmakta olan bir annedir. Çocuklarını her şeyden çok seven annenin hayatı bir gün evine zorla girilmesi ile kökünden değişir. Hayatının en büyük kabusu gerçek olmuştur ve çocukları tehlikededir. Rehin olarak alınan 2 çocuğu Jasmine ve Glover'ı kurtarmak için her şeyi göze almaya hazır olan Shaun'un tek kişilik kurtarma operasyonu oldukça tehlikelidir. Ancak hiçbir güvenlik önlemi, tuzak ya da saldırgan, çocuklarını kurtarmaya ant içen kararlı bir annenin önünde duramayacaktır...

    Senaryosunda Liam Neeson başrollü "Yolcu" ve "Non-Stop" gibi sevilen aksiyon filmlerinin senaryosuna imza atan Ryan Engle'ın imzasının bulunduğu "Breaking In"de illy Burke, Richard Cabral, Levi Meaden, Mark Furze ve Christa Miller da yer alıyor. "Breaking In" 11 Mayıs'ta Amerika'da seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top