Hesabım
    "Robopocalypse"in Yönetmeni Bulundu!

    Distopik roman "Robopocalypse"in beyaz perde uyarlamasını Michael Bay yönetecek.

    Robopocalypse'in beyaz perde uyarlaması için yönetmen bulundu. Uzun zamandır proje aşamasında kalan uyarlamanın yönetmen koltuğuna Transformers serisinin yönetmeni Michael Bay oturacak.

    Bilim kurgu aksiyonu olarak seyircilerle buluşacak olan film, Daniel H. Wilson'ın 2011 yılı imzalı bilim kurgu romanını temel alıyor. Günümüzden çok da uzak olmayan bir zamanda, dünyamızı yöneten göz kamaştırıcı teknolojimiz bize sırt çevirmiştir. Dünyamızın bağımlı olduğu makinelerin küresel ağı, çocuksu ancak güçlü bir yapay zeka olan Archos'un elinde ölümcül bir düşman haline gelmiştir. Robot saldırısının ardından neredeyse yok olan insan ırkı, dağınık gruplar halinde yeniden bir araya geldikçe, insanlık ilk kez karşılık vermek için kararlı bir çaba için birleşir. Film, makinelere karşı verilen bu uzun ve kanlı çatışmaların hayatta kalan tanıklarınca anlatılan sözlü tarihidir...

    Bay'den önce yönetmen koltuğunu üstlenmesi için anlaşılan isim usta yönetmen Steven Spielberg olmuştu. Anne Hathaway, Chris Hemsworth ve Ben Whishaw'dan oluşan bir kadroyla yola çıkan usta yönetmen, prodüksiyona az bir zaman kala senaryoyu ve çekim masraflarını öne sürerek projeyi rafa kaldırmıştı. 2013 yılında yaşanan bu iptalin ardından film proje aşamasında bekliyordu. Nihayet distopik uyarlama için çarklar dönmeye başladı.

    Filmin senaryosunda Spielberg'le birlikte Drew Goddard'ın imzası vardı. Ancak Bay'in yönetmenliğini üstleneceği film eski senaryoya mı bağlı kalacak yoksa senaryo sıfırdan mı yazılacak bilinmiyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top