Hesabım
    Mackenzie Davis “Terminator 6” Kadrosuna Katılıyor!

    Çekimleri yaklaşan "Terminator 6" kadrosunu genişletiyor.

    Efsane bilim kurgu serisi Terminator’ün gelecek devam halkasından yeni bilgiler gelmeye başladı. Son yılların yükselen yıldızlarından Mackenzie Davis, filmin kadrosuna katılmak için görüşmelere başladı.

    Henüz resmi ismi bilinmeyen “Terminator 6”nın yönetmenlik koltuğunda Tim Miller oturuyor. 2016 yılında vizyona giren “Deadpool”un yönetmenliğini üstlenen Miller, seyirciler ve eleştirmenler tarafından epey takdir edilmişti. Hikaye detayları henüz bilinmeyen filmde serinin başrollerinden Arnold Schwarzenegger ve Linda Hamilton da kadroda yer alıyor. “Terminatör 2: Mahşer Günü”nün doğrudan devamı niteliğinde olacak film aynı zamanda yeni bir üçlemenin de ilk parçası olacak. Filmin çekimlerinin önümüzdeki yaz başlaması bekleniyor.

    2012 yılından bu yana birçok film ve dizide rol alan Mackenzie Davis, son yılların yükselen Hollywood yıldızlarından biri olarak anılıyor. “Marslı”, “Always Shine” ve “Izzy Gets the F*ck Across Town” gibi filmlerde yer alan güzel aktrisi son olarak “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı”nda izlemiştik. Kanadalı oyuncu ayrıca geçtiğimiz sene final yapan “Halt and Catch Fire” dizisinde ve “Black Mirror”ın ‘San Junipero’ bölümünde rol almıştı. Davis, bu sene vizyona girmesi beklenen “Tully”de ise Charlize Theron ile başrolleri paylaşıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top