Hesabım
    "The House of Tomorrow"dan Fragman Var!

    Komedi dram filmi "The House of Tomorrow" ile günümüz ve gelecek iç içe giriyor.

    Komedi-dram filmi The House of Tomorrow'dan fragman geldi. Ergenlik sancılarını, aile bağlarını, punk müziğini ve Amerikalı felsefeci, mühendis, mimar ve mucit R. Buckminster Fuller'ı bir arada harmanlayan film, iki genç üzerinden ilerliyor.

    16 yaşındaki Sebastian, hayatını Nana ile birlikte, turistlerin ilgi merkezi olan jeodezik kubbeli evlerinde geçirir. Nana, Sebastian’ı eski akıl hocası Buckminster Fuller'ın fütürist öğretilerine göre yetiştirir ve onun bir gün Fuller gibi dünyayı daha iyi bir yer haline getireceğini ümit eder. Fakat Nana felç geçirdiğinde, Sebastian üzerindeki kısıtlamalardan kurtulur. 16 yaşındaki punk sevdalısı, sigara bağımlısı Jared ile arkadaş olduğunda yepyeni bir dünyayı keşfeder. Jared, bekar babası Alan ve kız kardeşi Meredith ile banliyöde yaşamaktadır. Jared ile bir grup kuran Sebastian, Nana’nın öğrettikleri, ilk gerçek arkadaşlığı ve kilisenin yetenek yarışması arasında gerçekten kim olmak istediğini keşfetmelidir...

    "Hugo" ve "Ender's Game"den tanıdığımız Asa Butterfield ile Jumanji: Vahşi Orman'ın genç Spencer'ı Alex Wolff'un başrollerini üstlendiği filmin kadrosunda Akademi ödüllü Ellen Burstyn, Nick Offerman, Maude Apatow ve Michaela Watkins de yer alıyor. Peter Bognanni'nin romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise ilk uzun metrajına imza atan Peter Livolsi üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top