Hesabım
    Kesinleşti: “Wonder Woman 2”nin Kötüsü Kristen Wiig!

    Kristen Wiig, filmde Cheetah kötü karakterini canlandıracak.

    Geçtiğimiz haftalarda “Wonder Woman 2” ile ilgili önemli bir iddia ortaya atılmıştı. Oscar ve Altın Küre adayı oyuncu Kristen Wiig’in, filmin kötü karakterini canlandıracağı söyleniyordu. Bu gelişme, filmin yönetmeni Patty Jenkins tarafından doğrulandı, Wiig filmde Cheetah karakterine hayat verecek.

    821 milyon dolar gişe hasılatı elde eden “Wonder Woman”ın devam halkasında, yönetmen Patty Jenkins ve başrol Gal Gadot geri dönecek. Merakla beklenen devam filminin hikaye detayları henüz belli olmasa da film, 1980’lerde, Soğuk Savaş döneminde geçecek. Kristen Wiig’in oynayacağı Cheetah karakteri, insanüstü bir güce ve çevikliğe sahip. Wonder Woman’ın yaratıcısı William Moulton Marston tarafından yaratılan karakter ilk olarak 1943 yılında ortaya çıktı fakat karakterin en fazla bilinen versiyonu olan Dr. Barbara Ann Minerva ile 1987 yılında tanıştık. Çizgi romanlarda İngiliz bir antropolog olan Minerva, bir Afrika ormanına düzenlediği keşif gezisi sırasında çita güçleri kazanıyor. “Wonder Woman 2”, 1 Kasım 2019’da vizyona girecek.

    Filmin kadrosuna dahil olan Wiig, daha çok komedi rolleriyle tanınıyor. “The Skeleton Twins”, “Aşk”, “Bir Genç Kızın Gizli Defteri” ve “Küçülen Hayatlar” gibi filmlerde oynayan aktris, 2011 yılında senaryosunu yazdığı ve aynı zamanda rol aldığı “Nedimeler” ile Oscar ve Altın Küre’ye aday gösterilmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top