Hesabım
    Michael Caine, Woody Allen İle Bir Daha Çalışmayacağını Açıkladı!

    İngiliz oyuncu, yönetmenin “Hannah ve Kız Kardeşleri” filmiyle Oscar kazanmıştı.

    Yönetmen Woody Allen’a gelen tepkiler büyüyor. Son olarak, yönetmenin “Hannah ve Kız Kardeşleri” filmiyle Oscar kazanan oyuncu Michael Caine, yönetmenle bir daha çalışmayacağını açıkladı.

    Yönetmenin evlatlık kızı Dylan Farrow’un yönetmeni cinsel saldırı ile suçlamasının ardından birçok oyuncu yönetmenle bir daha çalışmayacağını açıklamıştı. Guardian’a konuşan Michael Caine de bu isimler arasındaki yerini aldı:

    Çocuklara Kötü Muameleyi Önleme Ulusal Derneği’nin (National Society for the Prevention of Cruelty to Children) başkanıyım ve pedofili konusunda çok sert düşüncelerim var. Bu iddiaları kabullenemiyorum çünkü Woody’i seviyorum ve onunla birlikteyken harika vakit geçiriyordum. Hatta Mia Farrow ile onu ben tanıştırmıştım. Onunla çalıştığım için pişman değilim fakat bir daha asla çalışmayacağım.

    Yönetmen, iddiaları ısrarla reddediyor ve bu konuda yaklaşık 25 yıl önce soruşturmalar açıldığını ve suçsuzluğunun kanıtlandığını söylüyor. Oyuncular ise bu konuda ikiye bölünmüş durumda. Greta Gerwig, Mira Sorvino, Timothée Chalamet, Colin Firth ve Rebecca Hall gibi isimler yönetmenle bir daha çalışmayacağını açıklarken, Alec Baldwin ve Diane Keaton ise yönetmenin yanında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top