Hesabım
    “Yeni Mutantlar”a Yeni Bir Karakter Ekleniyor!

    Filmin ek çekimleriyle birlikte filme yeni bir karakter eklenecek.

    Fox’un X-Men evreninde geçen korku filmi “Yeni Mutantlar”, geçtiğimiz aylarda yapılan duyuruyla birlikte tam 10 ay ertelenmişti. Filmin yıldızlarından Anya Taylor-Joy, ek çekimlerle birlikte filme yeni bir karakterin ekleneceği müjdesini verdi.

    Hayranların mutlu olacağı ve heyecanlanacağı iyi bir film ortaya çıkarmakla ilgili önemli bir sorumluluğumuz var. Bu yüzden filmin ertelenmesini kötü bir şey olarak görmüyorum çünkü iyi bir film ortaya çıkarmak, söz verilen vizyon tarihine yetişmekten kesinlikle daha önemli. Umarım tüm bu ek çekimler ve eklenen yeni karakterle birlikte, hayranların tatmin olacağı harika bir ürün ortaya çıkarırız.

    Bahsedilen yeni karakterin kim olduğu netlik kazanmasa da söylentiler şekil değiştirme gücüne sahip uzaylı Warlock karakterini işaret ediyor. Filmde, güçlerini yeni keşfeden beş genç mutant, istekleri dışında tutuldukları gizli bir tesiste eski günahlarından kaçmaya ve kendilerini kurtarmaya çalışıyorlar. Josh Boone’un yönetmenliğini üstlendiği filmin kadrosunda Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Henry Zaga, Blu Hunt, Alice Braga ve Happy Anderson yer alıyor. “Yeni Mutantlar”, ülkemizde 22 Şubat 2019’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top