Hesabım
    Bradley Cooper’ın Casus Filmi Senaristini Buldu!

    Bradley Cooper’lı “Matt Helm” filminin senaryosunu Tom Shepherd kaleme alacak.

    Yetenekli aktör Bradley Cooper’ın başrolünü üstleneceği casus filmi “Matt Helm” senaristini buldu. The Hollywood Reporter’ın haberine göre filmin senaryosunu Tom Shepherd kaleme alacak.

    Yazar Donald Hamilton’ın 1960-1993 yılları arasında yayınlanan ve 27 kitaptan oluşan casus romanlarından uyarlanacak film, görevi diğer ülkelerin casuslarını durdurmak olan Matt Helm isimli bir ajanı konu alıyor. Santa Fe şehrinde ailesiyle birlikte yaşayan Helm, 2. Dünya Savaşı sırasında casusluk yaptığı günlere geri dönmek zorunda kalır. Bu film, ajanın ilk sinema macerası olmayacak. 1960’larda arka arkaya gösterime giren filmlerde karakteri Dean Martin canlandırmıştı. 1975-1976 yılları arasında yayınlanan ABC dizisinde ise Tony Franciosa karaktere hayat verdi. Vizyon tarihi belli olmayan filmin yürütücü yapımcıları arasında George Clooney, Grant Heslov, Alex Kurtzman ve Roberto Orci gibi önemli isimler bulunuyor.

    Projeye yeni eklenen Tom Shepherd’ın geçmişte bir senaristlik deneyimi bulunmuyor. Önümüzdeki sene vizyona girecek “The Voyage of Doctor Dolittle” filminin yazarlarından biri olan Shepherd, 2012 yılında yazdığı “Hey, Stella!” senaryosu ile en merak edilen senaryoların bulunduğu Black List’e (Kara Liste) alınmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top