Hesabım
    "Andre the Giant"tan Yeni Fragman!

    Ünlü güreşçi "Andre the Giant"ın aynı isimli belgeselinden yeni fragman yayınlandı.

    Güreşçi Andre The Giant'ın biyografik belgeselinden yeni fragman var. Emmy ödüllü yönetmen ve yapımcı Jason Hehir'ın yönetmen koltuğunu üstlendiği belgeselde, dev cüssesiyle dünyaca üne kavuşan Fransız güreşçinin hayat hikayesi, fiziğinin kendisine yaşattığı sıkıntılar, spor kariyeri ele alınıyor.

    1946 yılında Grenoble, Fransa’da doğan Andre Rene Roussimoff’un gösterdiği devasa belirtilere rağmen ergenlik dönemine kadar teşhis konamadı. Ancak yirmili yaşlarında akromegali olduğu anlaşıldı. 17 yaşındayken Paris’te eğitime başlayan André René Roussimoff, güreş sporu ile ilgilenmeye başladı. 20 yaşına geldiğinde ise dünyanın dört bir yanında güreşmiş biri olan Andre Rene Rooussimoff ‘Dünyanın Sekizinci Harikası’ olarak adlandırılmaya başlandı. Killer Khan, Big John Studd ve King Kong Bundy gibi ünlü güreşçilerle unutulmaz maçlar yapan Andre, hala güreş sporunun en önde gelen isimlerinden biri olarak hatırlanıyor.

    Andre'nin Fransa'da doğuşu, WWE'deki ünlü kariyeri ve eğlence dünyasındaki yerini ele alan iddialı ve kapsamlı belgesel film, 10 Nisan'da HBO'da olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top