Hesabım
    "Düğüm Salonu"nda Kaos İçinde Aşk!

    "Düğüm Salonu"nun sağdıç ve nedimesi de aşk furyasına kapılıyor!

    Kimsenin evlenemediği Düğüm Salonu'nda aşk hız kesmiyor! İki gelin iki damadın evlilik kaosu yaşanırken, yan yana düğünlerin sağdıç ve nedimesi de birbirine aşık oluyor. Elbette herşeyin düğüm düğüm olduğu düğünde, aşk da ancak güldürerek geliyor! Birbirine giren olayları çözmek için kafa kafaya veren Onur Buldu’nun canlandırdığı sağdıç Oğuz ve Duygu Yetiş’in oynadığı nedime Nermin birbirinin etkisinden kaçamıyor.

    Seneler önce tanışıp aşık olmuş olan gelin Hülya ve damat Serkan bir nikah salonu önünde öpüşür. Rastlantı eseri ikisi de aynı gün, aynı binada, farklı salonlarda başkalarıyla evlenmek üzeredir. Yaşanan olayın ardından iki düğün birbirine girer, Serkan'ın mmüstakbel karısı Buse ve Hülya'nın müstakbel kocası Tarık başta olmak üzere herkes bir kaosa sürüklenir, sırlar ortaya çıkar, ortalık kısa sürede karışır!... Nikah salonuna giren çiftler arasındaki gizler ortaya dökülürken, talihsizlikler de hikayeyi iyice karmaşık hale getirecektir...

    Komedinin sevilen yüzlerinden Şahin Irmak, şu sıralar "Ölümlü Dünya" ile sinemalarda seyircilerle buluşmakta olan İrem Sak, "Bir Kadın Bir Erkek" ile akıllara kazınan Emre Karayel ve "Bizans Oyunları" ile komedi yeteneğini gördüğümüz Gonca Vuslateri'nin başrollerini paylaştığı "Düğüm Salonu"nun yönetmen koltuğunda Hakan Algül oturuyor. Kadrosunda Onur Buldu, Duygu Yetiş, Nilgün Belgün, Beyti Engin, Ayşenil Şamlıoğlu ve Salih Kalyon gibi yerli sinemanın sevilen yüzlerini barındıran yerli komedi filmi "Düğüm Salonu" 16 Mart'ta vizyonda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top