Hesabım
    "Çocuklar Sana Emanet"te Game of Thrones Esintileri!

    "Çocuklar Sana Emanet"in Dubrovnik çekimleri, Game of Thrones karelerinden izler taşıyor.

    Çocuklar Sana Emanet'in çekimlerinde Game of Thrones’un izleri var. Yerli sinemanın sevilen yönetmeni Çağan Irmak'ın son filmi "Çocuklar Sana Emanet"in Hırvatistan, Dubrovnik çekimleri fenomen dizi Game of Thrones’un da çekildiği mekanlarda yapıldı.

    Tüm zincirlerimizden kurtulmanın mümkün olduğunu gösteren ve sürprizli kurgusu, etkileyici oyunculukları, göz alıcı görsel efektleriyle çok konuşulacak filmin, dünyanın en çok turist alan, en güzel kıyılarına sahip tatil bölgelerinden biri olan Dubrovnik’te gerçekleşen çekimlerinde, Game of Thrones’un doğal platosu olan Dubrovnik’in barok merdivenleri, Dubrovnik Kalesi ve sahili kullanıldı. Çekimler 3 günde tamamlandı.

     Yerli sinemanın ve televizyon ekranlarıının sevilen yüzlerinden biri olan Engin Akyürek'in başrolünü üstlendiği "Çocuklar Sana Emanet", Akyürek'in canlandırdığı Kerem karakterine odaklanıyor. Başından geçen travmatik bir trafik kazası sonrası hayata küsen Kerem, bu süreçte gizemli bir kasabaya geliyor. Bu kasabada şifacı bir kadın ve kasaba sakinlerinin yardımlarıyla yaşadığı travmayı ve zorlu atlatma sürecini deneyimlemeye başlıyor.

    Kadrosunda ayrıca Şerif SezerHilal AltınbilekBirsen DürülüOsman Alkaş gibi başarılı yıldızları bulunduran dram gerilim filmi "Çocuklar Sana Emanet" 23 Mart’ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top