Hesabım
    "Gerçek Kesit: Manyak"tan İlk Fragman!

    Onur Ünlü imzalı "Gerçek Kesit: Manyak" filmine ilk bakış!

    Onur Ünlü imzalı Gerçek Kesit: Manyak'ı bekleyenler buraya! Alfred Hitchcock'un kült eseri Sapık'tan ilham alan filmden ilk fragman yayınlandı.

    Annesine çok düşkün bir adam olan Rıza belediyede temizlik görevlisi olarak çalışmaktadır. Annesine olan düşkünlüğü onun kendi yuvasını kurmasına engel olur. Fakat karşı apartmana taşınan Serpil sayesinde Rıza evlilik fikrine sıcak bakmaya başlar. Bir yandan evlenmek isteyen bir yandan da hislerinden dolayı suçluluk duyan Rıza bir süre sonra gerçek ile hayali ayırt edememeye başlar. Annesinin ölümünün farkında olmayan, onunla birlikte yaşantısına devam ettiğini düşünen Rıza, Serpil’le ilişki kurmak için çabalar...

    Son dönemde "Kırık Kalpler Bankası", "Cingöz Recai" ve "Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok" filmleri ile sinemada, "Dudullu Postası" dizisi ile de internet platformu BluTV'de bir hayli dikkat çekmekte olan ünlü yönetmenin yeni filmi "Gerçek Kesit: Manyak"ta, Gerçek Kesit dizisindeki Sarı Bıyık karakteriyle ünlenerek fenomen haline gelen Cahit Kaşıkçılar başrolü üstleniyor. 

    Komedi-macera türündeki "Manyak"ın kadrosunda Onur Ünlü'nün filmlerinde sıklıkla birlikte çalıştığı Emel Emir, Fatma Pazvant, Mehmet Vanlıoğlu, Erdal Parmaksız, Zehra Sözügüzel, Mesut Hakyemez ve Perihan Savaş gibi isimler de yer alıyor. Filmin görüntü yönetmenliğini ise "Rauf" filmi ile Altın Portakal ödülü kazanan Vedat Özdemir üstleniyor. 

    Merakla beklenen komedi-macera filmi "Manyak", 23 Mart 2018 tarihinde seyirciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top