Hesabım
    "Çocuklar Sana Emanet"in Basın Toplantısı Gerçekleşti!

    "Çocuklar Sana Emanet" ekibi basınla bir araya geldi.

    Çağan Irmak imzalı Çocuklar Sana Emanet’in basın toplantısı gerçekleşti. Tüm zincirlerimizden kurtulmanın mümkün olduğunu gösteren ve sürprizli kurgusu, etkileyici oyunculukları, göz alıcı görsel efektleriyle çok konuşulacak filmin basın toplantısı 13 Mart Salı günü Opera Hotel’de gerçekleşti.

    Yönetmen Çağan Irmak ile birlikte başrol oyuncuları Engin Akyürek, Hilal Altınbilek, Şerif Sezer ve Osman Alkaş'ın basın mensuplarının karşısına geçtiği basın toplantısında yönetmen ve oyuncular filme dair bilinmeyenlere değindi. Filmin yönetmeni Çağan Irmak’ın “Filmin adı ‘Çocuklar Sana Emanet’ ama artık bugünden sonra film size emanet diyebiliriz” sözleriyle başlangıç yaptığı toplantıda filmin başrolü Engin Akyürek, Irmak ile çalışmanın çok özel bir deneyim olduğunu dile getirirken, Hilal Altınbilek ise ilk beyaz perde serüvenini Çağan Irmak ve bu denli güçlü bir ekiple çalışmanın kendisi için ne kadar değerli olduğunu ifade etti. Başarılı yönetmen Çağan Irmak’la sayısını bile artık hatırlamadığı kadar bir araya geldiğini söyleyen usta oyuncu Şerif Sezer, Irmak’ın kendisi için hep unutulmaz karakterler kaleme aldığını dile getirdi. Osman Alkaş da ‘Çocuklar Sana Emanet’in çok güçlü bir hikayesi olduğunun altını çizdi.

    Yerli sinemanın ve televizyon ekranlarıının sevilen yüzlerinden biri olan Engin Akyürek'in başrolünü üstlendiği "Çocuklar Sana Emanet", Akyürek'in canlandırdığı Kerem karakterine odaklanıyor. Başından geçen travmatik bir trafik kazası sonrası hayata küsen Kerem, bu süreçte gizemli bir kasabaya geliyor. Bu kasabada şifacı bir kadın ve kasaba sakinlerinin yardımlarıyla yaşadığı travmayı ve zorlu atlatma sürecini deneyimlemeye başlıyor.

    Dram gerilim filmi "Çocuklar Sana Emanet" 23 Mart’ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top