Hesabım
    Margot Robbie Charles Manson Filminde mi?

    Margot Robbie, Quentin Tarantino'nun Charles Manson dönemi filminin kadrosuna katıldı mı?

    Quentin Tarantino imzalı Charles Manson dönemi filminin kadrosu genişliyor. "Kill Bill", "Zincirsiz", "Ucuz Roman" gibi başarılı filmlerin yönetmeni Tarantino'nun Once Upon a Time in Hollywood ismini taşıyacak olan yeni filminde Margot Robbie'nin de rol alacağı iddia ediliyor.

    Deadline'da yer alan habere göre; "Ben, Tonya" ile ilk Oscar adaylığını kazanan genç yıldız ile görüşmeler başladı. Tarantino'nun Robbie'yi kadroda görmek istediği biliniyordu. Geçtiğimiz günlerde bir araya gelen ikilinin şartları konuştuğu ve Robbie'nin anlaşmaya olumlu baktığı söyleniyor. Anlaşmanın kesinleşmesi durumunda güzel oyuncu, Manson tarikatının kurbanlarından biri olan oyuncu Sharon Tate'i canlandıracak. Usta yönetmen Roman Polanski'nin eşi olan Sharon Tate, 9 Ağustos 1969'da Los Angeles'taki evinde Manson tarikatı üyeleri tarafından katledilmişti. Tate öldürüldüğünde 8 aylık hamileydi.

    Film Charles Manson cinayetlerinin yaşandığı 1969 yazında Los Angeles’ta geçecek. Film, esti western türü televizyon dizisi yıldızı  Rick Dalton ve uzun süreli dublörü Cliff Booth üzerinden ilerliyor. Artık tanıyamadıkları Hollywood'ta yollarını bulmaya çalışan ikilinin ünlü yan komşusu ise Manson cinayetlerine kurban giden Sharon Tate olacak.

    Filmin başrollerini Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio ve son olarak "Müttefik" ile sinemalarda izlediğimiz Brad Pitt üstlenirken, filmin yapımcıları arasında yönetmen Quentin Tarantino, David Heyman ve Shannon McIntosh bulunuyor. Georgia Kacandes ise yürütücü ve uygulayıcı yapımcı olarak görev alıyor. 

    Tarantino, Hollywood'un sevilen aksiyon yıldızı Tom Cruise ve 1992 yılında “Scent of a Woman” filmiyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını kazanan 77 yaşındaki efsane oyuncu Al Pacino’yu da istediğini belirtmişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top