Hesabım
    Alexander Payne Bu Sefer Hukuk Draması İle Geliyor!

    Yönetmen, “The Burial” filmi için Amazon Studios ile görüşmelere başladı.

    Alexander Payne’in bir sonraki projesi belli olmuş olabilir. Usta yönetmen, Amazon Studios’un hukuk draması “The Burial”ı yönetmek için stüdyo ile görüşmelere başladı.

    Gerçek olaylara dayanan “The Burial”, Mississippili ferdi kaza avukatı Willie Gary’e odaklanıyor. Gary, büyük bir cenaze evi şirketi tarafından dolandırıldığını iddia eden, yerel cenaze evleri zinciri sahibi Jeremiah O'Keefe’in davasını alır. Aynı zamanda etkileyici bir konuşmacı olarak da bilinen Gary, “Davut Golyat’a karşı” türü davaları almasıyla bilinmektedir. Avukat, Disneyland ve Anheuser-Busch gibi büyük şirketlere karşı davalar kazanmıştır.

    Film, “Düşlerin Efendisi / Quills” ile Altın Küre’ye aday gösterilen Pulitzer ödüllü oyun yazarı Doug Wright tarafından yazılıyor. Projenin yapımcıları ise Jenette Kahn ve Adam Richman.

    “Sideways”, “Senden Bana Kalan / The Descendants”, “Nebraska” ve “Seçimler / Election” filmleriyle tanınan 2 Oscar ödüllü yönetmen Alexander Payne, son olarak geçtiğimiz sene “Küçülen Hayatlar / Downsizing” ile karşımıza çıkmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top