Hesabım
    "Kaybedenler Kulübü Yolda" Seyircileriyle Buluşuyor!

    Özlemle beklenen devam halkası sinemalarda!

    Kaybedenler Kulübü üyeleri 7 yıllık aradan sonra geri döndü! 2011 yılından beri hasretle beklenen devam halkası Kaybedenler Kulübü Yolda seyircileriyle buluşmak için hazır. Filme biletlerinizi almak için buraya tıklayın!

    İlk filmde olduğu gibi başrolleri bir kez daha sevilen oyuncular Nejat İşler ve Yiğit Özşener üstlenirken, filmin kadrosunda Sarp Akkaya, Rıza Kocaoğlu, Hande Doğandemir, Merve Çağıran ve Şafak Başkaya da yer alıyor.

    Kaan ve Mete Olimpos’ta, kalabalık bir Kadıköy grubuyla yaptıkları eğlenceli tatilin sonunda, motorlarıyla İstanbul’a doğru yola çıkarlar. Ancak yolculuğun iki beklenmedik misafiri daha olacaktır. İstanbul’a doğru ilerlerken, hayat onlara ve bize plan yapmanın anlamsızlığını bir kez daha kanıtlayacaktır. Gelişen olaylar, yolculuğun ve ilişkilerin hiçbir zaman planlandığı gibi ilerlemediğini, bir kez daha ve oldukça sert bir biçimde gösterecektir...

    İlk filmde yönetmen koltuğuna Tolga Örnek otururken, devam filminin yönetmen koltuğunda ilk filmin senaristi Mehmet Ada Öztekin oturuyor. "Kaybedenler Kulübü Yolda" sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top