Hesabım
    Jennifer Morrison’ın İlk Yönetmenlik Denemesi “Sun Dogs”tan Fragman Geldi!

    Filmin başrollerini Michael Angarano ve Melissa Benoist paylaşıyor.

    Prömiyerini geçtiğimiz sene Los Angeles Film Festivali’nde gerçekleştiren ve o zamandan bu yana birçok festivalden ödülle dönen kara komedi türündeki “Sun Dogs”tan ilk fragman yayınlandı.

    Başrollerini Michael Angarano ve “Supergirl” dizisinin yıldızı Melissa Benoist’in üstlendiği filmde ikiliye, “Ben, Tonya” ile bu sene Oscar kazanan Allison Janney, “House M.D.” ve “Once Upon a Time” gibi dizilerden tanıdığımız Jennifer Morrison, 2 Altın Küre adayı Ed O'Neill, Xzibit, Eric Christian Olsen, J.R. Ramirez ve Niko Nicotera gibi isimler eşlik ediyor. “Sun Dogs”un yönetmenlik koltuğunda aynı zamanda filmde de rol alan aktris Jennifer Morrison oturuyor. Bu film, başarılı oyuncunun ilk yönetmenlik denemesi niteliğini taşırken, filmin senaryosunu Raoul McFarland ve Anthony Tambakis kaleme alıyor.

    11 Eylül saldırıları sonrasında geçen filmde, askeri bir kahraman olmak isteyen Ned (Michael Angarano), ailesi ve yeni arkadaşı Tally (Melissa Benoist) ile birlikte kendini, yanlış yönlendirildiği bir macerada bulur. Mahallesinde El Kaide’li teröristler bulunduğunu düşünen Ned, cesur bir şekilde nasıl hayat kurtarabileceğini hiç beklemediği bir yolla öğrenecektir.

    “Sun Dogs”, 6 Nisan’da Netflix’te gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top