Hesabım
    Starz’dan The Spanish Princess’e Yeşil Işık

    The White Princess'in devam dizisi geliyor

    Starz, The White Princess'n devam dizisi The Spanish Princess için kolları sıvadı. Epik dizi, ünlü tarih romanları The Constant Princess ve The King’s Curse’den ekrana uyarlanıyor.

    Philippa Gregory’nin imzasını taşıyan romanlar 16. yüzyıl İngilteresinde geçiyor ve güzeller güzeli İspanya prensesi Catherine of Arago​​n’un hikayesini ele almaya devam ediyor. Henüz küçük bir çocukken ileride İngiltere kraliyet ailesine katılacağı kesinleşen Catherine, artık Wales Prensesidir. Ne var ki kocası Prens Arthur’un beklenmedik ölümü onu tahtından edecektir. Ancak bu her şeyin sonu değil, tam tersine başlangıcı olacaktır. Catherine’nin, kocasıyla aralarında hiçbir şey yaşanmadığını iddia etmesi işleri karıştırır. Catherine ile ileride kral olacak Prens Harry’nin yakınlaşması an meselesidir...

    Dizinin yürütücü yapımcılığını showrunner koltuğundaki Emma Frost ve Matthew Graham üstleniyor. Colin Callender, Scott Huff, Charlie Pattinson ve Charlie Hampton da yapımcı kadrosunda ikiliye eşlik ediyor.  

    Starz kanalı, İngiliz kraliyet ailesinin güçlü kadınlarının hikayelerini ele alan The White Queen ve The White Princess dizilerini de izleyici karşısına çıkarıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top