Hesabım
    Gone Baby Gone Uyarlamasının Başrolü Peyton List’in!

    Joseph Morgan ile başrolleri paylaşıyor

    Çok satan Gone Baby Gone romanından uyarlanan Fox dizisinin başrollerinde, Joseph Morgan’ın yanına Peyton List de eklendi.

    Pilot bölüm siparişi verilen Gone Baby Gone uyarlaması, Dennis Lehane’nin kaleme aldığı ve daha önce Ben Affleck’in yönetmenliğinde beyazperdeye de uyarlanan romandan ekrana aktarılıyor.

    Prodüksiyonu 20th Century Fox TV ve Miramax tarafından gerçekleştirilen ve ismi henüz belli olmayan dizinin senaryosu Robert Levine’a ait. Yönetmen koltuğu ise Phillip Noyce’a emanet edildi. Uyarlama, özel dedektifler Patrick Kenzie ve Angela Gennaro’nun maceralarına odaklanacak.

    Joseph Morgan, hikayede Patrick Kenzie karakterine hayat verirken Peyton List’i Angela Gennaro rolünde izleyeceğiz. Film uyarlamasında Angela karakterine ünlü aktris Michelle Monaghan hayat vermişti.

    Dizinin oyuncu kadrosundaki bir diğer yeni isim ise Laysla De Oliveira. Oliveira, Patrick’in doktor sevgilisi Grace Cole rolünde diziye dahil oluyor. Christine Lahti ise Angela’nın annesini canlandırıyor.

    List ekran kariyerinde Mad Men, Frequency ve The Tomorrow People gibi yapımlarda boy gösterdi. Ünlü aktris ayrıca Ivy Pepper rolüyle Gotham dizisine katıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top