Hesabım
    Tom Hardy’li Al Capone Filminde Kadro Tamam Gibi!

    Tom Hardy'nin başrolünü üstleneceği Al Capone filminden yeni gelişmeler var.

    Tom Hardy’nin başrolünü üstleneceği Al Capone biyografisi “Fonzo”nun oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Merakla beklenen filmin kadrosuna Linda Cardellini, Matt Dillon, Kyle MacLachlan ve Kathrine Narducci dahil oldu.

    Ünlü gangster Al Capone’u konu alan filmde, “Mad Men” dizisiyle Emmy’e aday gösterilen Linda Cardellini, Capone’un eşi Mae’i, 3 Oscar ödüllü “Çarpışma” filminin yıldızı Matt Dillon, Capone’un yakın arkadaşı Johnny’i, Kyle MacLachlan mafya babasının doktoru Karlock’u ve Kathrine Narducci ise gangsterin kız kardeşlerinden biri olan Rosie’i canlandıracak. Filmin yönetmenliğini daha önce açıklandığı üzere, “Doğaüstü” ve “Fantastik Dörtlü” filmleriyle tanınan Josh Trank üstleniyor. Filmin yapımcıları ise Aaron L. Gilbert, Russell Ackerman, John Schoenfelder ve Lawrence Bender.

    “Fonzo”, Chicago şehrini yıllarca demir yumrukla yöneten içki kaçakçısı Al Capone’un hayatındaki önemli bir kısma odaklanıyor. Vergi kaçakçılığı sebebiyle yaklaşık 10 yıl hapis yattıktan sonra 47 yaşında serbest bırakılan gangster, bunamaya bağlı olarak akıl sağlığını yitirmeye başlar. Capone, geçmiş yaşamının şiddet dolu ve acımasız anılarıyla baş etmeye çalışır. Filmin çekimlerinin önümüzdeki ay New Orleans’ta başlaması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top