Hesabım
    Will & Grace 3. Sezon Onayını da Aldı

    Devam kararı erken geldi

    2006’da ekrana veda ettikten sonra geçtiğimiz yıl yeni bölümleriyle tekrar geri dönen Will & Grace, NBC’den 2019 yılında yayınlanacak üçüncü sezonu için onay aldı.

    Will & Grace şu an ilk sezon bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Dizi, eski yayın hayatındaki sekiz sezonu da sayıldığında 11. sezon onayını almış oldu. İkinci sezon geçtiğimiz Ağustos ayında 13 bölümlük onayı almıştı. Şimdi ise ikinci sezonun 18 bölüme çıkarılmasına karar verildi.

    Eleştirmenlerden ve izleyiciden tam not alan Will & Grace, NBC’nin son sekiz yılda en çok izlenen prime time komedisi olmayı başardı. 1998-2006 yılları arasında NBC ekranlarında yer alan orijinal dizi ise toplamda 16 Emmy Ödülü kazanmıştı.

    Max Mutchnick ve David Kohan’ın yarattığı dizinin başlıca rollerinde Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally ve Sean Hayes boy gösteriyor. Will & Grace’in ilk sezonu yakın zamanda Jennifer Lopez, Alec Baldwin, Minnie Driver, Ben Platt, Molly Shannon, Jane Lynch ve Andrew Rannells gibi konuk oyuncu performanslarına ev sahipliği yaptı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top