Hesabım
    Shia LaBeouf’ın Hayatı Film Oluyor, Başrol Lucas Hedges!

    Lucas Hedges filmde Shia LaBeouf’ın gençliğini oynayacak.

    Oyuncu Shia LaBeouf’ın hayatı film oluyor. Alkol bağımlısı babasıyla ilişkisini düzeltmeye çalışan bir çocuk yıldızın hikayesini anlatacak film, genel hatlarıyla LaBeouf’ın hayatından uyarlanıyor. Filmin ismi, LaBeouf’ın aynı zamanda çocukluk lakabı da olan “Honey Boy” olarak belirlendi.

    Filmin başrolünü geçtiğimiz sene “Yaşamın Kıyısında / Manchester by the Sea” ile Oscar’a aday gösterilen başarılı oyuncu Lucas Hedges üstleniyor. Hedges filmde Shia LaBeouf’ın gençliğini oynayacak. “Transformers” serisi ile ünlenen ve daha sonra “Fury” ve “American Honey” gibi birçok başarılı filmde rol alan Shia LaBeouf ise filmde kendi babasına hayat verecek. Filmin yönetmenliğini ise müzik videoları ve belgeselleriyle tanınan yönetmen Alma Har’el üstleniyor.

    Genç oyuncu Lucas Hedges geçtiğimiz sene “Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri” ve “Uğur Böceği” gibi başarılı yapımlarda rol aldı. Oyuncunun gelecek projeleri arasında Joel Edgerton imzalı “Boy Erased” ve babasının yönetmenliğini üstlendiği “Ben is Back” yer alıyor. Geçen sene gösterime giren “Borg vs McEnroe” filmindeki performansı ile beğeni toplayan Shia LaBeouf ise bu sene macera filmi “Peanut Butter Falcon”da rol alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top