Hesabım
    "Garez"in Yeni Uyarlamasında Kadro Genişliyor!

    Yeni nesil "Garez"in kadrosuna John Cho da katıldı.

    Amerikan sinemasının ilhamını Japonya'dan alan filmi Garez, tekrar beyaz perdede! 2004 yılında, Sarah Michelle Gellar başrolüyle, beyaz perdeye uyarlanmış olan filmin yeniden çekiminde kadro genişliyor. Japon filmi Ju-On'nun yeni Amerikan uyarlaması The Grudge'ın kadrosuna John Cho da katıldı. Cho ağırlıklı olarak yeni nesil Star Trek serisinin Sulu'su olarak biliniyor. 

    9. devam halkasına ulaşmış olan Japon korku serisi Ju-On'nun yeni Amerikan uyarlamasında yönetmen koltuğunu, "The Eyes of My Mother" filmiyle Sundance'te dikkat çeken Nicolas Pesce üstlenirken, senaryo ise "Dehşet Treni"ne imza atmış olan Jeff Buhler'a ait. Filmin başrollerinde Oscar adayı oyuncu Demian Bichir ve "Oblivion"da Tom Cruise ile başrolü paylaşmanın yanı sıra Black Mirror'ın Crocodile bölümünde de öne çıkan Andrea Riseborough yer alıyor. 

    Japon filminin bir önceki Amerikan uyarlaması, değişim öğrencisi olarak Tokyo'ya giden ve eğitimi gereği sosyal hizmetlerde hastalara bakan Karen Davis'in kaldığı evde intikam peşindeki bir ruhla karşı karşıya kalışını konu alıyordu. Karen'ın yapması gereken ise gizemli ölümlere neden olan bu ruhu durdurabilmek ve sıradaki kurban olmamak için bir an önce büyüyü bozacak bir şey bulmaktı. Yeni uyarlamada da konu değişmeyecek. Sarah Michelle Gellar başrollü ilk iki uyarlamanın yapımcılığını üstlenmiş olan Sam Raimi, yeni uyarlamada da aynı göreve dönüyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top