Hesabım
    Netflix'in Korkudan Yarıda Bıraktıran Filmleri!

    Netflix korkudan sonu izlenemeyen korku filmlerini sıraladı.

    Kendinizi anlamsızca korkutup ödünüzü patlatmaya hazır mısınız? Siz korku severler için Netflix Amerika'nın korkudan yarıda bıraktıran filmlerini derledik. Netflix'in açıklamasına göre, bu listede yer alan 10 film, sonu görülemeden kapatılıyor. Listenin hazırlanmasında filmin %70'inin izlenmiş olması kriter olarak alınıyor ki, filmden nefret edip kapatan ya da sıkıldığı için kapatanlar sonucu etkilemesin... 

    Bakalım siz bu filmlerden hangilerini sonuna kadar izleyebileceksiniz? Tabii izleyebilirseniz...

    Kaynak: Forbes

    #1

    Cabin Fever (2016) - Eleştirmenlerden oldukça düşük not alan film, oldukça kanlı sahneler içeriyor. Bir kabine gelen arkadaş grubu, etlerini çürüten bir hastalığa yakalanıyor. 2002 yapımı aynı adlı korku filminin yeniden çekimi olan yapım, ortalama bir başarı elde eden orijinali kadar bile beğenilmedi.

    #2

    Carnage Park (2016) - Senaryo açısından ortalama bulunan film, gerçek bir hikayeye dayanıyor olsa da seyircilerini pek çekememişti. Hayatta kalma / korku türü film yapımı kolay bir iş değil. İlk 30 dakikasını iyi götüren film, ondan sonrasında giderek heyecanını kaybediyor. Seyircilerin sonunu görmeyi beklememesinin sebeplerinden biri bu olabilir.

    #3

    México Bárbaro (2014) - Sekiz Meksikalı yönetmenin en acımasız ve ürkütücü Meksika gelenekleri ve efsanelerini beyaz perdeye yansıttığı film de pek çok şiddet içeren ve kanlı sahneye sahip. Ancak farklı bir kültürü tanımak adına etkileyici bir film diyebiliriz.

    #4

    Piranha (2010) - Buna tam olarak korku filmi demek ne kadar doğru, bilemiyorum. Etçil balıklarla insanların mücadelesi farklı kılıflarla tekrar tekrar seyircilerin önüne sunuluyor. Bu filmin sonunu beklemeyen seyircinin korkudan çok sıkıntıdan kapatmış olması da bir ihtimal...

    #5

    Raw (2016) - Sıradışı hikayesi ve etkileyici görselliğiyle başarılı işlenmiş bir film olan Raw, yamyamlığı incelikli bir şekilde ele alıyor. Vejetaryen olan genç bir kadın, değişen hayatıyla birlikte "et"e karşı doymak bilmez bir arzu duymaya başlıyor.

    #6

    Diş / Teeth (2007) - Listede korkudan çok tiksinme sebebiyle kapatılmış olma ihtimali yüksek filmlerden biriyle karşı karşıyayız. Cinsel organında bir diş çıkan genç bir kadının, erkekleri cezalandırma süreci bir hayli kanlı ve rahatsız edici sahneler içeriyor.

    #7

    Korku Seansı / The Conjuring (2013) - Listedeki geniş kitlelere ulaşan ve başarılı olduğu su götürmez olan, reel anlamda "korku filmi" diyebileceğimiz tek yapım 7. sırayı alıyor. En azından listedeki 1 filmin gerçekten korku sebebiyle kapatılmış olabileceğine hak verebilirim.

    #8

    The Human Centipede 2: Full Sequence (2011) - Bu film hakkında çok söze gerek yok. Bol kanlı sahneleri, izleyeni psikolojik ve fiziksel olarak rahatsız eden görselliği sebebiyle bu filmin korkudan değil tiksintiden kapatılmış olma ihtimali çok çok yüksek geliyor.

    #9

    The Void (2016) - Clive Barker etkilerini görebildiğimiz film, 80'li yılların korku sineması örneklerini sevenler için bire bir. Eleştirmenlerden düşük not alsa da, seyirciler tarafından beğenilen korku yapımı, kanlı sahneleri olduğu kadar, etkileyici görüntü yönetimi de sunuyor.

    #10

    Jeruzalem (2015) - İsrail, Kudüs'teyiz. Amerikalı bir grup gencin Kudüs ziyareti korkunç bir sona ulaşıyor ve İncil'de geçen bir kabus kentin üzerine karanlık bir gölge gibi düşüyor. Kudüs kuşatma altında, sokağa çıkma yasağı var, şehirden çıkmak yasak ve şeytanların saldırısı altındalar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top