Hesabım
    "Captain Marvel"da Kadro Değişikliği!

    Merakla beklenen "Captain Marvel" cephesinden kadro değişikliği haberi geldi.

    Captain Marvel'ın kadro krizi çabuk toparlandı. Geçtiğimiz günlerde gelen habere göre filmin kadrosunda yer alan DeWanda Wise, filmden ayrılmıştı. Spike Lee imzalı Netflix serisi "She's Gotta Have It"in çekim programıyla çakışma yaşanması sebebiyle projeden ayrılan Wise'ın yeri çabuk doldu. Henüz açıklanmayan rol için "Brotherhood"un yıldızı Lashana Lynch ile anlaşıldı. Avengers ekibinin üyelerinden biri olan Monica Rambeau rolünde boy göstereceği tahmin edilen Lynch'in kadroya katılması ile Wise'ın ayrılışı arasında yalnızca 2 gün var. 

    Marvel'ın ilk kadın süper kahraman filmi olan Captain Marvel, seyircilerini 90'lı yıllara götürüyor. ABD Hava Kuvvetleri'nde bir güvenlik şefi olan Carol Danvers, Kree teknolojisini içeren bir patlama sonucu özel güçler kazanır. Yeni gelen gücüyle birlikte artan sorumluluğu, onu dünyayı kurtarmak için amansız bir savaşa sokacaktır.

    Filmin süper kahramanını Oscar ödüllü oyuncu Brie Larson canlandırıyor. "Humans"ın Anita'sı Gemma Chan, filmde Kree ırkından Minn-Erva karakterine hayat verecek. İnsanlığın arasına sızdığında Doktor Minnerva adını alan Kree casusu ve genetikçi Minn-Erva, Captain Marvel'ınkine benzer güçlere sahip olan bir karakter. Captain Marvel'ın beyaz perde macerasında yakışıklı oyuncu Jude Law, Captain Marvel'ın güçlerini kazandığı zaman ona yardım eden akıl hocası, doktor Walter Lawson karakterine hayat verecek. Kree ırkından gelme olan Mar-Vell isimli bir savaşçı olan karakter, dünyada saklanabilmek için doktor Walter Lawson karakterine bürünüyordu. Filmin kötü adamı ise uzaylı ırkı Skrulls'un lideri rolünde Ben Mendelsohn olacak. Kısacası filmde uzaylı ırkından karakterleri bol bol göreceğiz. Marvel sinematik evreninin S.H.I.E.L.D. müdürü Nick Fury de Samuel L. Jackson tarafından bir kez daha beyaz perdeye taşınıyor.

    Senaryosu, Meg LeFauve ve Nicole Perlman'ın hazırladığı taslaktan, Geneva Robertson-Dworet tarafından senaryolaştırılan "Captain Marvel" Anna Boden ve Ryan Fleck ikilisinin yönetmenliğinde hayata geçiriliyor.

    "Captain Marvel" 8 Mart 2019'da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top