Hesabım
    "Avengers: Sonsuzluk Savaşı"nda En Çok Kimi Göreceğiz?

    "Avengers: Sonsuzluk Savaşı"nda öne çıkacak karakterler belli oldu.

    Merakla beklenen Avengers: Sonsuzluk Savaşı için geri sayım sürerken, filme dair yeni gelişmeler de gelmeye devam ediyor. Marvel Sinematik Evreni'nin 3. halkasının 7. filmi olacak olan Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nda hangi kahramanların daha ön planda olacağı açıklandı. Filmin yönetmenlerinden Joe RussoFandango'ya filme dair detayları anlattı.

    Marvel'ın 60'tan fazla kahramanını beyaz perdeye taşıyacak olan filmde ağırlıklı rol filmin kötü adamı Thanos'un olacak. "Thanos'un, Marvel evreninde önceden süregelen büyük bir hikayesi bulunmuyor. O bir tehditti ama bu noktaya kadar hiçbir şekilde gelişmemişti" diye yönetmen, "Thanos bu filmde inanılmaz bir ekran süresine sahip, birçok yönden onun filmi olduğunu söyleyebilirim. Bu filmleri yaptığımız zaman - ve bizim için önemli olduğunu düşünüyoruz - işimiz seyircileri şaşırtmaktır. Beklemedikleri bir hikayeyi anlatmak istedik ve bu hikayeyi, ticari bir film için gerçekten eşsiz ve riskli olduğunu düşündüğümüz bir şekilde kötü adamın bakış açısından anlatmaya çalıştık" dedi.

    Ancak Chris Hemsworth'ün hayat verdiği Asgardlı kralımız ve Galaksinin Koruyucuları ekibinden uzaylı suikastçımızın da büyük miktarda rol süresi olduğu için, film tamamen Thanos şovu olmayacak. Russo; "Bence seyirciler için Thor'un filmdeki olaylardaki yeri çok ilginç olacak. Serinin diğer filmlerinde ön saflarda yer almadı ama bu filmde kesinlikle çok önemli bir rolü var" dedi. Umarız Thor'un önemli rolü, filmin fragmanında görüldüğü üzere Thanos'un kafasını sıkması sonucunda ölmek değildir.

    Yönetmen aynı zamanda filmin önemli bir bölümünün de Zoe Saldana'nın canlandırdığı yeşil derili uzaylı Gamora'nın bakış açısından anlatılacağını belirtti ve "Bence Gamora'nın bu filmdeki yeri çok ilgi çekici olacak" diye belirtti.

    "Avengers: Sonsuzluk Savaşı" 27 Nisan 2018'de sinemalarda olacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top