Hesabım
    'The Sinner' İkinci Sezon Onayını Aldı

    Mini dizi için devam kararı geldi

    Mini dizi olarak tasarlanan altı bölümlük The Sinner, ekran yolculuğuna devam edecek. İkinci sezon onayını alan dizi, Dedektif Harry Ambrose’un atıldığı yeni bir davayı konu edinecek.

    The Sinner’ın ikinci sezonunda Dedektif Ambrose, doğup büyüdüğü New York mahallesine geri dönüyor. Ambrose burada 11 yaşındaki bir çocuğun, anne ve babasını öldürmesi davasını araştırırken kasabanın karanlık geçmişiyle yüzleşecek.

    Geçtiğimiz yılın en çok sevilen dizilerinden biri olmayı başaran The Sinner, reyting sonuçlarıyla ve eleştirmenlerden aldığı yorumlarla USA Network’ün yüzünü güldürmeyi başarmıştı. Bu nedenle yapımcıların uzun süredir dizinin devam etmesi için çabaladıkları biliniyordu.

    Dizide Bill Pullman ile başrolleri paylaşan Jessica Biel, ikinci sezon kadrosunda yürütücü yapımcı olarak yer almaya devam ediyor. Biel’ın oyuncu kadrosuna geri dönüp dönmeyeceği ise henüz kesinlik kazanmadı.

    İkinci sezonda showrunner Derek Simonds koltuğunu korumaya devam ederken yürütücü yapımcı tarafında Simonds’a Biel, Michelle Purple, Charlie Gogola ve Brad Winters eşlik ediyor. İlk sezonun ilk üç bölümünü yöneten Antonio Campos ise yönetmen koltuğunu tekrar devralıyor.  

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top