Hesabım
    Kumail Nanjiani ve Mark Ruffalo, Pablo Larraín’in Yeni Filminde Buluşuyor!

    İkili, “Jackie”nin yönetmeni Pablo Larraín’in yeni filminin kadrosuna dahil oldu.

    “No”, “Neruda” ve “Jackie” gibi önemli filmlerin Şilili yönetmeni Pablo Larraín’in yeni filminin kadrosu şekillenmeye başladı. İsmi “The True American” olarak açıklanan filmin başrollerini Kumail Nanjiani ve Mark Ruffalo üstlenecek.

    “The True American: Murder and Mercy in Texas” adlı kitaptan uyarlanacak drama filmi, 11 Eylül saldırılarından sonraki günlerde, Müslüman bir göçmenin (Kumail Nanjiani) nefret suçuna maruz kalmasını ve mahkemede saldırganının (Mark Ruffalo) avukatlığını yapmasını anlatıyor.

    İlgi çekici konusuyla merak uyandıran filmin yönetmenlik koltuğunda daha önce, 2 Oscar ödüllü Kathryn Bigelow bulunuyordu ve başroller olarak da Tom Hardy ve Riz Ahmed düşünülüyordu. Zamanla bu ekip dağıldı fakat Bigelow, Megan Ellison ve Matthew Budman ile birlikte hala filmin yapımcıları arasında yer alıyor. Filmin prodüksiyonunun ne zaman başlayacağı bilinmiyor.

    Daha çok komedi rolleriyle tanınan Kumail Nanjiani, bu ay başında düzenlenen 90. Akademi Ödülleri’nde “The Big Sick” ile En İyi Özgün Senaryo dalında heykelciğe aday gösterilmişti. Başarılı oyuncu HBO kanalında yayınlanan “Silicon Valley” dizisinde dört sezondur rol alıyor. Marvel Sinematik Evreni’nin Hulk’u olarak tanınan Mark Ruffalo ise rol aldığı “Foxcatcher Takımı”, “İki Kadın, Bir Erkek” ve “Zindan Adası” gibi filmlerle ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu kanıtladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top