Hesabım
    Constantine “Legends of Tomorrow”un 4. Sezonunda da Yer Alacak!

    Matt Ryan’ın hayat verdiği karakter, dizinin dördüncü sezonunda da karşımıza çıkacak.

    DC’nin televizyon dizilerinden “Legends of Tomorrow”un olası dördüncü sezonuyla ilgili, dizinin hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Dizide Matt Ryan’ın canlandırdığı John Constantine karakteri, dizinin dördüncü sezonunda düzenli olarak rol alacak.

    Matt Ryan’ın hayat verdiği John Constantine karakteri, ilk olarak 2014-2015 televizyon sezonunda “Constantine” dizisiyle karşımıza çıkmıştı. Dizi ilk sezonun ardından iptal edildi fakat bu sevilen karakterin televizyon macerasının sonu olmadı. Önce “Arrow”un 4. sezonunu ziyaret eden karakter, şu sıralarda “Legends of Tomorrow”un 3. sezonunda konuk oyuncu olarak yer alıyor. Anlaşılan dizinin dördüncü sezon onayı alması halinde, karakteri çok daha sık görebileceğiz.

    Karakter dördüncü sezonda düzenli olacak yer alacak fakat henüz ortada bir dördüncü sezon yok. The CW kanalında yayınlanan dizi, kanalın 12 drama dizisi arasında reyting olarak 5. sırada yer alıyor. Bölüm başına ortalama 1.62 milyon izleyici çeken dizinin, dördüncü sezon onayı alıp almayacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top