Hesabım
    “Sicario: Day of the Soldado”nun Yeni Fragmanı Yayınlandı!

    Filmin başrollerini Benicio Del Toro ve Josh Brolin paylaşıyor.

    2015 yapımı “Sicario”nun merakla beklenen devam halkası “Sicario: Day of the Soldado”dan yeni bir fragman yayınlandı. Aksiyonun bir saniye bile ara vermediği fragman, filme olan merakımızı iyice arttırıyor.

    İlk filmiyle 84 milyon dolardan fazla gişe hasılatı elde eden seri, yönetmenlik koltuğunu “ACAB - All Cops Are Bastards” ve “Suburra” filmleriyle tanıdığımız Stefano Sollima’ya devrediyor. İlk filmden Josh Brolin ve Benicio Del Toro’nun başrollerini paylaştığı filmin kadrosunda Isabela Moner, Matthew Modine, Catherine Keener, Manuel Garcia-Rulfo, Jeffrey Donovan, Christopher Heyerdahl ve Shea Whigham gibi oyuncular yer alıyor. Filmin senaryosunda, ilk filmde de olduğu gibi Taylor Sheridan’ın imzası var.

    Uyuşturucu kartelleri, teröristleri ABD sınırından kaçak yollarla geçirmeye başlayınca, federal ajan Matt Graver (Josh Brolin), gizemli Alejandro’yla (Benicio Del Toro) iletişime geçer. Ailesi bir kartel patronu tarafından öldürülen Alejandro’nun görevi, en alçakça yollarla savaşı kızıştırmaktır. Alejandro, savaşı alevlendirmek için kartel patronunun kızını kaçırır fakat kız, sivil zayiat olarak görülmeye başlayacak ve kızın kaderi, ne için savaştıklarını sorgulayan bu iki adamın elinde olacaktır.

    “Sicario: Day of the Soldado”, Amerika’da 29 Haziran’da gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top