Hesabım
    Stranger Things Oyuncularının Maaşları Tavan Yaptı

    Üçüncü sezon öncesinde sözleşmeler yenilendi

    Deadline’da çıkan özel habere göre Netflix’in en hit dizisi Stranger Things’in başrol oyuncuları, üçüncü sezon maaşla​​rında önemli bir artışla yola devam ediyor.

    1980’li yıllarda geçen ve özellikle beyazperdenin unutulmaz klasiklerine yaptığı göndermelerle gündem olan Stanger Things, çoğu çocuk yıldızlardan oluşan bir oyuncu kadrosuna sahip. Dizinin popülerliği dünya çapında arttıkça başrollerdeki genç isimlere de şöhretin kapıları açılmış oldu. Oyuncular yolun en başında uzun süreli kontratlara imza atmış olsalar da dizi bu denli başarı kazandıktan sonra tekrar pazarlık masasına oturdular.

    Deadline imzalı özel habere göre üçüncü sezon öncesinde başrollerdeki Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Winona Ryder ve David Harbour’ın maaşlarında önemli artışlar yaşandı. Buna göre ilk iki sezonda bölüm başına 30 bin dolar kazanan genç oyuncular, yeni sezonda bölüm başına kaşelerini 250 bin dolara çıkardılar. Dizinin en büyük keşfi Eleven’ı canlandıran Millie Boby Brown rol arkadaşlarından daha yüksek bir rakama anlaşırken kadronun yetişkin isimlerinden Ryder ve Harbour’ın ise 350 bin dolara yakın kazanacağı notlar arasında.

    Stranger Things’in sekiz bölümden oluşan üçüncü sezon prodüksiyonu Nisan ayında başlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top