Hesabım
    John Travolta’lı Mafya Filmi “Gotti”den Yeni Poster!

    Mafya filmi “Gotti” önümüzdeki yaz vizyona girecek.

    New York'un Beş Mafya Ailesi’nden biri olan güçlü Gambino Ailesi'nin 1986'dan 1992'ye kadar liderliğini üstlenen ünlü Amerikan mafya babası John Gotti'nin ve oğlunun hayatını anlatacak “Gotti” filminden yeni bir poster yayınlandı.

    Ünlü mafya babasını 2 Oscar adaylı John Travolta’nın canlandıracağı filmde, eşi rolünde Kelly Preston’ı, oğlu rolünde ise Spencer Lofranco’yu izleyeceğiz. Filmin oyuncu kadrosunda Stacy Keach, Pruitt Taylor Vince, Megan Leonard, Lydia Hull, William DeMeo, Tyler Jon Olson, Leo Rossi ve Ella Bleu Travolta gibi isimler de yer alıyor. Film, Lem Dobbs ve Leo Rossi imzasını taşıyan senaryodan Kevin Connolly tarafından beyaz perdeye uyarlanıyor.

    John Gotti güçlü bir mafya ailesinin liderliğini senelerce yürütmüştür. Oğlu, yaşı gelince mafya ailesine tanıştırılacak ve John'un ardından ailenin liderliğini üstlenecektir. Ancak gösterişli stili ve sözünü sakınmayan yapısı ile 20. yüzyılın en ünlü mafya babalarından biri olan John'un aksine, 24 yaşındaki Gotti Jr. kendisine bambaşka bir yol çizmek istemektedir. Hapse girdikten sonra bile aileyi yönetmeye devam eden John, 1999 yılında, sonradan çok ünlü olacak bir görüşmede oğluyla yüzleşecektir...

    “Gotti”, Amerika’da 15 Haziran’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top