Hesabım
    “Gizli Dünya”nın Yıldızı Jacob Tremblay’in Yeni Filmi Belli Oldu!

    Çocuk yıldız, komedi filmi “Good Boys”un kadrosuna dahil oldu.

    “Gizli Dünya / Room” ve “Mucize / Wonder” filmleriyle tanıdığımız çocuk aktör Jacob Tremblay’in yeni projesi belli oldu. Yükselen yıldız, Universal’ın komedi filmi “Good Boys”ta rol alacak.

    “The Office” dizisinin yapımcılığını ve yazarlığını üstlenen Lee Eisenberg ve Gene Stupnitsky ikilisi, “Good Boys” filmiyle birlikte ilk defa yönetmenlik koltuğuna geçecek. “Çok Fena / Superbad” ve “Sausage Party” filmleriyle aynı havada olacağı söylenen film, 12 yaşındaki dört erkek çocuğunun okulu ekip, gün boyu sürecek komedi dolu bir maceraya atılmasını konu alıyor. Prodüksiyonu önümüzdeki Temmuz ayında başlayacak filmin yapımcıları Seth Rogen, Evan Goldberg ve James Weaver.

    Yalnızca 11 yaşında olmasına rağmen yeteneğiyle dudak uçuklatan Jacob Tremblay, kısa süre içinde Hollywood’un aranan isimlerinden biri haline geldi. Brie Larson ile başrolü paylaştığı 2015 yapımı “Gizli Dünya” ile Ekran Oyuncuları Birliği Ödülü’ne aday gösterilen aktör, bu sene Xavier Dolan imzalı drama filmi “The Death and Life of John F. Donovan”da ve “The Predator” filminde boy gösterecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top