Hesabım
    "Shazam"ın Logosu Yüzünü Gösterdi!

    DC'nin merakla beklenen süper kahraman filmi "Shazam"dan logo yayınlandı.

    DC çizgi roman evreninin merakla beklenen Shazam'ından logo yayınlandı. “Lights Out” ve “Annabelle: Creation”ın İsveçli yönetmeni David F. Sandberg'ün yönetmen koltuğunu üstleneceği filmin logosu, süper kahramanın ünlü şimşek sembolünü de bulunduruyor.

    "Chuck" serisinin sempatik başrolü Zachary Levi'nin başrolünü üstleneceği süper kahraman filmi, DC çizgi roman evreninin en neşeli süper kahramanının hikayesini anlatacak. C. C. Beck ve Bill Parker tarafından 1939 yılında yaratılan süper kahraman Shazam, genç Billy Batson'ın ihtiyaç anlarında sihirli sözcükleri söyleyerek dönüşebildiği bir süper kahraman. Sihirli sözcükleri söylediği an dünyanın en güçlü ölümlüsüne dönüşen karakter, gündelik hayatında okul ödevleri gibi meselelerle boğuşurken, süper kahraman olduğunda da dünyanın güvenliği için mücadele veriyor. Süleyman'ın bilgeliği, Herkül'ün gücü, Atlas'ın dayanıklığı, Zeus'un görlemi, Aşil'in cesareti ve Merkür'ün hızına sahip olan karakter, edindiği güçlerin sahiplerinin baş harfleri ile S.H.A.Z.A.M. adını alıyor. 

    Yetim Billy Batson'ı genç oyuncu Asher Angel'ın canlandıracağı süper kahraman filminde, Billy'nin arkadaşları olarak; Jack Dylan Grazer, Grace Fulton, Cooper Andrews, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand ve David J. MacNeil bulunuyor. Yetenekli oyuncu Mark Strong da filmin kötü adamı Doctor Sivana’yı canlandıracak. "Shazam" ülkemizde 5 Nisan 2019'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top