Hesabım
    "Triple Frontier" Kadrosuna Yıldız Yağıyor!

    "Triple Frontier"ın kadrosuna yeni isimler katıldı.

    Uyuşturucu gerilimi türü Triple Frontier'ın kadrosu genişliyor. Şu ana dek kadrosuna Hollywood'un yeni nesil yakışıklısı Garrett Hedlund, "Sons of Anarchy" ile akıllara kazınan Charlie Hunnam, "Narcos"un Javier Peña'sı Pedro Pascal ve dizilerden yükselen yıldız Adia Arjona'yı katmayı başaran film için iki büyük isimle görüşme aşamasında olunduğu ortaya çıktı.

    Variety'de yer alan habere göre Oscar ödüllü oyuncu Ben Affleck ve son olarak "Yok Oluş"ta karşımıza çıkan Oscar Isaac filmin kadrosuna katılmaları için anlaşma aşamasında olan isimler. Kaliforniya, Kolombiya ve Hawaii'de çekilecek olan film, uzun yıllar boyunca yapım şirketleri arasında sekip durduktan sonra Netflix tarafından alınmıştı. Filmin başrollerinden biri için "Transformers"ın yıldızı Mark Wahlberg'ün de adı geçmekte...

    Filmin yönetmen koltuğunda "Margin Call", "All Is Lost" ve "A Most Violent Year" filmlerinin kamera arkasında bulunan Oscar adayı J.C. Chandor oturuyor. Filmin senaryosu da, Mark Boal'un taslağı üzerinden, yönetmen tarafından yazıldı. Film, Güney Amerikalı bir uyuşturucu baronunu alt etmek için yeniden birleşen 5 arkadaşın hikayesini anlatıyor. Bu süreçte yaşanan olaylar, 5 kişinin arkadaşlıklarını sorgulamalarına sebep oluyor.

    Yıllar içerisinde Leonardo DiCaprio, Johnny Depp, Tom Hanks ve Will Smith gibi ünlü oyuncuların isminin geçtiği proje son olarak "21 Jump Street" rolü ile tanınan Channing Tatum ve yeni nesil Mad Max'imiz Tom Hardy'nin projeden ayrılması ile gündeme gelmişti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top