Hesabım
    "Avengers: Sonsuzluk Savaşı" Kahramanları Bir Arada!

    "Avengers: Sonsuzluk Savaşı" karakterleri dergi kapağında!

    Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nın dev kadrosu Empire kapağında boy gösterdi. Marvel'ın 60'tan fazla çizgi roman kahramanı bir araya getiren süper kahraman güzellemesinin karakterleri derginin yeni sayısında kapaklara taşındı. 

    Marvel Sinematik Evreni'nin 3. halkasının 7. filmi olacak olan "Avengers: Sonsuzluk Savaşı"nda ekip bir kez daha dünyayı kurtarmak için bir araya geliyor. Kaptan Amerika ve Iron Man'in arasında yaşanan olayların ardından bölünen kahramanlarımız, birbirlerinden uzaklara savrulurlar. Hepsi kendi yandaşlarıyla dünyayı korumaya çalışmaktadır. Ancak dünyanın kaderi bir kez daha tehlikeye girer. Sınırsız bir güç kaynağı olan sonsuzluk taşlarının peşine düşen Thanos, dünyanın gördüğü en büyük tehdittir. İnsanlığın kaderi bir kez daha, insanlık için savaşmaya ant içmiş kahramanlarımız elindedir. Hiçbir süper kahramanın tek başına yenemeyeceği büyüklükteki bu tehdit için ekipler birleşmeli ve tehdide tüm güçleriyle karşı koymalıdır...

    Iron Man olarak Robert Downey Jr., Hulk olarak Mark Ruffalo, Black Widow olarak Scarlett Johansson, Kaptan Amerika olarak Chris Evans, Thor olarak Chris Hemsworth, Scarlet Witch olarak Elizabeth Olsen, Örümcek Adam olarak Tom Holland, Kaptan Amerika'nın silah arkadaşı Bucky Barnes olarak Sebastian Stan, Falcon olarak Anthony Mackie, Ant-Man olarak Paul Rudd, Hawkeye olarak Jeremy Renner ve Vision olarak Paul Bettany Yenilmezler ekibi olarak kadroda yer alıyor. Yenilmezler'e dahil olan Black Panther rolündeki Chadwick Boseman filmde kendi ekibini de yanında getiriyor. Galaksinin Koruyucuları ekibinden ise Star-Lord olarak Chris Pratt, Gamora olarak Zoe Saldana, Drax olarak Dave Bautista, Rocket Raccoon olarak Bradley Cooper, Groot olarak Vin Diesel ve Mantis olarak Pom Klementieff boy gösterecek. Filmin kötü adamı Thanos olarak Josh Brolin'i göreceğimiz filmde Doktor Strange rolünde Benedict Cumberbatch de yer alıyor.

    Bir kez daha Russo kardeşlerin imzasını taşıyacak olan yeni devam halkası "Avengers: Sonsuzluk Savaşı" 27 Nisan 2018'de sinemalarda olacak!

    Black Widow, Kaptan Amerika, Iron Man ve Shuri

    Gamora, Hulk, Star Lord, Spider-Man ve Falcon

    Drax, Doktor Strange, Okoye ve Scarlett Witch

    Groot, Rocket Racoon, Thor, Vision ve Mantis

    Bucky Barnes, Black Panther, War Machine ve Nebula

    Thanos

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top