Hesabım
    Korku Filmi "Wildling"ten Poster Geldi!

    "Wildling" ile "Gerçek doğanızı keşfedin."

    Yepyeni korku filmi Wildling'ten poster yayınlandı. Genç bir kızın büyüme hikayesi ile kurt adam efsanesini birleştirerek ortaya korkutucu bir deneme çıkartan "Wildling", bu yılki South by Southwest Film Festivali’nin de resmi seçkisinde yer alıyordu.

    Anna, dünyaya geldiğinden beri 'baba' olarak bildiği bir adam tarafından toplumdan uzak bir şekilde büyütülmüştür ve bu adam, Anna'nın kökeniyle ilgili gerçeği ondan saklamak için elinden gelen her şeyi yapmıştır. Anna, polis memuru Ellen’ın koruması altında gerçek dünyaya adım attığında, çok geçmeden genç kızın sıradanlıktan çok uzak olduğu anlaşılacaktır. Normal hayata alışmakta zorlanan Anna, bir yandan içinde artmakta olan kana susamışlık hissiyle savaşırken, bir yandan da kendini vahşi doğaya çekilirken bulur...

    Başrolünü genç yıldız Bel Powley'nin üstlendiği filmin kadrosunda Yüzüklerin Efendisi” üçlemesinin güzeller güzeli Arwen'i olarak akıllara kazınan Liv Tyler, Oscar adayı Brad Dourif, dizilerden tanıdığımız James Le Gros, Mike Faist, Troy Ruptash ve Charlotte Ubben gibi isimler yer alıyor.

    Alman yapımcı Fritz Böhm'ün ilk yönetmenlik denemesi olacak olan "Wildling", Amerika’da 13 Nisan’da gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top