Hesabım
    American Horror Story: Sarah Paulson, Evan Peters ve Kathy Bates Geri Dönüyor

    “Radioactive” adını taşıması planlanan sekizinci sezonda boy gösterecekler

    American Horror Story’nin Emmy ödüllü yaratıcısı Ryan Murphy, dizinin sekizinci sezonuyla ilgili hayranları sevindirecek bir haberi duyurdu. Büyük ihtimalle “Radioactive” ismini taşıyacak olan sekizinci sezon, oyuncu kadrosunda tekrar Sarah Paulson, Evan Peters ve Kathy Bates’e yer verecek.

    Yapımcı Ryan Murphy EW için verdiği röportajda, bu yıl Kathy Bates, Sarah Paulson ve Evan Peters’ın başrollerde olacağını açıkladı.

    Altın Küre ödüllü American Horror Story, Eylül ayında FX ekranlarındaki yerini geri almaya hazırlanıyor. Dizinin sevilen oyuncularından Kates Bates, başrolünde yer aldığı Netflix komedisi Disjointed’ın çekimleri nedeniyle geçtiğimiz sezon kadrosuna katılamamıştı. Ancak Disjointed’ın yeni sezon onayını alamamasıyla Oscarlı aktrise American Horror Story’nin yolları yeniden göründü.

    Kathy Bates hit dizinin Coven, Freak Show, Hotel ve Roanoke adlı sezonlarında boy göstermiş ve dikkat çekici performansıyla 2014’te En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Emmy Ödülü’ne layık görülmüştü. Sarah Paulson ise geçtiğimiz yıllarda diziden Emmy ve Golden Globe adaylıkları almıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top