Hesabım
    "Under the Silver Lake"ten İlk Fragman!

    Andrew Garfield ve Riley Keough'lu "Under the Silver Lake"ten fragman yayınlandı.

    David Robert Mitchell imzalı Under the Silver Lake'ten fragman var. "It Follows" ile korku türünün iddialı yönetmenlerinden biri olan, Cannes Film Festivali'nden adaylık, SXSW Film Festivali'nden ödülle dönen yönetmenin yeni filmi de gerilim kategorisinden geliyor.

    Los Angeles'ta yaşayan 33 yaşındaki Sam, önemli bir milyarderin ölümünü ve bir kızın kayboluşunu saplantı haline getirmiştir. Günün birinde yaşadığı apartmanın havuzunu kullanmakta olan bir kadınla tanışır. Bu kadın Sam'in yeni şen şakrak komşusu Sarah'dır. Sarah'nın ani ortadan kayboluşu büyük bir gizem yaratır. Sam, genç kadını bulmak ve sırrı çözmek için Los Angeles'ta sürreal bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk onu Melekler Şehri'ndeki en korkunç gizemlerin, skandalların ve komploların derinliğine sürükleyecektir...

    Filmin başrollerini, farklı tarzdaki filmlerin altından kalkabildiğini, hem İnanılmaz Örümcek-Adam hem de Silence gibi zıt filmlerde başarılı performans göstermesiyle kanıtlayan Oscar adayı oyuncu Andrew Garfield ve Altın Küre adayı güzel oyuncu Riley Keough paylaşırken, filmin kadrosunda Laura-Leigh Claire, Sydney Sweeney, Grace Van Patten gibi genç yetenekler, Westworld'ün William'ı Jimmi Simpson, Topher Grace, Callie Hernandez ve Patrick Fischler da bulunuyor.

    Senaryosu da yönetmenin imzasını taşıyan "Under the Silver Lake", Rüya Fabrikası ve onun sakinleri hakkında eğlenceli, beklenmedik, gizemli bir dedektiflik komedi gerilimi sunuyor. Hevesli aktörler, glitter-pop grupları, gece hayatı kişilikleri, modaya gönül veren kızlar, hatıra toplayıcıları, maskeli baştan çıkarıcılar, evsiz gurular, akılda kalan şarkı yazarları, seks işçileri, varlıklı sosyalitler, toplumun üstünde ve altında seyreden şaibeli milyarderlerle dolu bu hikayede Mitchell, sevdiğimiz şeylerin içine gizlenmiş gizli anlam ve gizli kodların derinlemesine bir araştırması için Los Angeles topografyasını bir zemin olarak kullanıyor.

    Merak uyandıran neo-noir filmi 22 Haziran'da Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top