Hesabım
    Margot Robbie ve Simon Pegg’li “Terminal”dan İlk Teaser Geldi!

    Suikastçı gerilimi “Terminal"ın ilk teaser fragmanı yayınlandı.

    İlgi çekici konusuyla ve yıldızlı kadrosuyla dikkat çeken suikastçı gerilimi “Terminal”dan ilk teaser fragman yayınlandı.

    “Ben, Tonya” ile bu sene Oscar’a aday gösterilen başarılı oyuncu Margot Robbie ve “Cornetto Üçlemesi” ve “Star Trek” serisiyle tanıdığımız Simon Pegg’in kadrosunda yer aldığı film, Vaughn Stein tarafından yönetiliyor. “Güzel ve Çirkin”, “Denizin Ortasında” ve “Dünya Savaşı Z” gibi birçok başarılı filmde yardımcı yönetmen olarak görev alan Stein, bu filmle birlikte ilk defa yönetmenlik koltuğuna geçiyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Emmy ödüllü Mike Myers, “Harry Potter” serisinden tanıdığımız Matthew Lewis, BAFTA adayı Dexter Fletcher, Max Irons, Katarina Cas ve Thomas Turgoose gibi isimler de yer alıyor.

    Büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçen “Terminal”, şeytani bir görev yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hayat süren meraklı bir garsonu konu alıyor. İntikam ateşiyle yanıp tutuşan, esrarengiz bir suç dehası yüzünden hayatları birbirine giren ekip, ölümcül sonuçlarla karşı karşıya kalıyor.

    “Terminal”, ülkemizde 22 Haziran’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top