Hesabım
    Valkyrie ile Thor, Siyah Giyen Adamlar'a Katılıyor!

    Tessa Thompson ve Chris Hemsworth yeni "Men in Black" projesinde birleşiyor.

    Men in Black spin-off projesinin kadrosuna Asgardlılar katıldı! Marvel'ın şimşek tanrısı Thor'u canlandıran Chris Hemsworth ve "Thor: Ragnarok"un Valkyrie'si olarak yıldızı parlayan Tessa Thompson, Siyah Giyen Adamlar evreninde yeniden bir araya geliyor.

    "Hızlı ve Öfkeli 8"in yönetmen koltuğunu üstlenen F. Gary Gray'in imzasını taşıyacak olan spin-off projesi, serinin orijinalinde Tommy Lee Jones ve Will Smith tarafından canlandırılan Ajan K ve Ajan J'in dışına çıkarak yeni karakterlere odaklanacak. Spin-off projesinin, tıpkı Jurassic World'ün Jurassic Park serisini diriltmesi gibi, orijinal karakterlerin ortaya koyduğu çağdaş bilim-kurgu dünyasını yeniden hayata döndürmesi hedefleniyor.

    "Iron Man"in senaristleri Matt Holloway ve Art Marcum'un senaryosunu üstlendikleri spin-off projesi hakkında detaylar şu an için bir hayli az. Ser verip sır vermeyen projenin iki karakter üzerinden şekillenmekten çok kalabalık bir kadroya odaklanacağı ve daha evrensel bir hikayeyi ele alacağı gelen detaylar arasında...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top