Hesabım
    Kadın Komedisi "The Spy Who Dumped Me"den Teaser Var!

    Mila Kunis ve Kate McKinnon'lı "The Spy Who Dumped Me"nin ilk teaser videosu yayınlandı.

    Eğlenceli komedi The Spy Who Dumped Me'den teaser yayınlandı. Başrollerini "Siyah Kuğu", "Ayı Teddy", "Eyvah Annem Dağıttı" gibi filmlerin Altın Küre adayı yıldızı Mila Kunis ve "Masterminds", "Ghostbusters" gibi eğlenceli filmlerle tanınan Kate McKinnon'ın üstlendiği "The Spy Who Dumped Me" bir kadın komedisi olarak öne çıkıyor.

    Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili kendilerini de şaşırtarak maceraya atılırlar. Avrupa boyunca peşlerindeki suikastçılardan kaçan ekip, bu süreçte dünyayı kurtaracak bir plan yapmak zorundadır...

    Daily Show'un kıdemli muhabiri komedyen Hasan Minhaj, Outlander’dan Sam Heughan, Hollywood'un meşgul yıldızlarından Justin Theroux, X-Files'ın Scully'si Gillian Anderson, Sam Heughan, Justine Wachsberger ve Ivanna Sakhno'yu da kadrosunda bulunduran kadın komedisi "The Spy Who Dumped Me"nin yönetmenliğini ise genellikle dizilerin kamera arkasında yer alan Susanna Fogel üstleniyor. 

    "The Spy Who Dumped Me" 10 Ağustos'ta ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top