Hesabım
    Karate Kid’in Devam Dizisi Cobra Kai’nin Fragmanı Yayınlandı

    William Zabka ve Ralph Macchio arasındaki rekabet devam ediyor

    YouTube Red imzasıyla ekrana taşınan Cobra Kai’den yeni bir fragman yayınlandı. Önümüzdeki ay Tribeca Film Festivali’nde prömiyer yapmaya hazırlanan dizi, orijinal The Karate Kid’in 34 yıl sonrasında yaşananları ekrana taşıyacak.

    Cobra Kai’nin hikayesi The Karate Kid’in aksine Daniel LaRusso karakterini değil, en büyük rakibi Johnny Lawrence’ı takip edecek. Öykü, 1984’te gerçekleşen All Valley Karate Turnuvası'nda yaşananların otuz yıl sonrasında geçecek. İki dövüşçü de yıllar içerisinde olgunlaşmış ve farklı hayatlar sürmüştür. Johnny tekrar faaliyete geçirdiği karate salonunda yeni öğrencilerini eğitmeye karar verir ve bu gelişme iki karakteri yeniden karşı karşıya getirir. Dizide iki başkaraktere Ralph Macchio ve William Zabka hayat vermeye devam ediyor.

    Dizinin senaristliğini ve yürütücü yapımcılığını Josh Heald, Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg üstleniyor. Hurwitz ve Schlossberg ikilisi yönetmen koltuğunda da karşımıza çıkıyor. Dizinin diğer yürütücü yapımcıları arasında Macchio, Zabka, Susan Ekins, Will Smith, James Lassiter ve Caleeb Pinkett var.

    Cobrai Kai, 2 Mayıs’ta YouTube Red platformunda prömiyer yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top