Hesabım
    "Bizim Köyün Şarkısı" İçin Geri Sayım Başlıyor!

    BKM'nin yeni bombası "Bizim Köyün Şarkısı" geliyor...

    Genç yetenek yağmuru Bizim Köyün Şarkısı 30 Mart'ta sinemalarda! BKM’nin yapımcılığında hayata geçirilen bol genç yetenekli komedi filmi, günümüzün yetenekli çocuk oyuncularını bünyesinde toplarken, baharın gelişini de bol neşeyle müjdeliyor.

    Esat Polat Güler, Güneş Sayın, Tansel Öngel, Berat Efe Parlar ve Dora Dalgıç'ın başrollerini üstlendiği eğlenceli yapım "Bizim Köyün Şarkısı" Çınar’ın hikayesini anlatıyor.

    İstanbul’da yaşayan Çınar’ın en büyük hayali müzik yarışmasına katılmaktadır. O, yarışma gününün gelmesini sabırsızlıkla beklerken babası bu sırada köye geri dönmeyi planlar. Babasının kararı karşısında yıkılan Çınar ne kadar karşı çıksa da babasını ikna edemez ve ailece köye döneler. Zeki kız kardeşi Zeynep ile yeni yaşamlarına alışmaya çalışan Çınar yeni arkadaşlar edinmiştir. Gerçek dostluğun ne demek olduğunu arkadaşları sayesinde anlayan Çınar hayallerine kavuşabilecek midir?...

    Tuğçe Soysop’un yönetmen koltuğunda oturduğu yerli komedi filminin başrollerinde "Güldüy Güldüy Show"un yetenekli çocuk oyuncuları yer alıyor. Filmin senaryosunda da başarılı komedi programı 'Güldür Güldür Show'un senaryo ekibinin imzası var. "Bizim Köyün Şarkısı", 30 Mart'ta sinemalarda olacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top